FŐOLDAL   |   RÓLUNK   |   FERRÁRI TÚRÁK   |   MAGÁNREPÜLŐ BÉRLÉS   |   LUXUS HÍREK   |   ELÉRHETŐSÉGEK
Singita Sweni Lodge (Dél-Afrika) Coco Palm Dhuni Kolhu (Maldív-szigetek) Coco Palm Dhuni Kolhu (Maldív-szigetek) Coco Palm Dhuni Kolhu (Maldív-szigetek)


Araamu Travel


Hong Kong
Hong Kong ideális helyszín egy egzotikus utazáshoz vagy nászúthoz.
Az alábbi hoteleket a luxus utazásokat kedvelőinek állítottuk össze. Tökéletes választás egy Hong Kong utazáshoz.
Az utazásokat egyedi igények szerint állítjuk össze, nincsenek korlátok legyen szó bármilyen elképzelésről.The Peninsula Hong Kong

A „Pen“, Hongkong tradíciószállodája. Évek óta nagyra értékelik a koloniál hangulatú luxust, a legmagasabb szintű kiszolgálást, valamint a legmodernebb szolgáltatásokat az idelátogatók. Kowloon-on, központi fekvéssel.

 


Four Seasons Hotel Hong Kong

A luxusszálloda a Four-Season-hez tartozó kényelmet, magasszintű kiszolgálást, kitűnő konyhát kínálja vendégeinek, de egyben egy egyedi Wellness-Oázis Hong Kong sziget központjában. 

 


Mandarin Oriental Hong Kong

Az elegáns és híres luxus szálloda, bájos-elegáns hangulattal és a minőség és kiszolgálás legmagasabb szintjével kényezteti vendégeit, Ideális kiinduló-pont bevásárláshoz, ill. Hong Kong megismeréséhez.

 


The Ritz-Carlton, Hong Kong

A 490m-es magasságú luxusszállodából – melyet 2011 márciusában nyitottak –  széles kilátás nyílik a teljes horizontra a város felett. Élvezze ezt a fantasztikus kilátást Hongkong Island-ra és a Victoria Harbour és engedje, ...

 


Island Shangri-La Hotel Hongkong

A Shangri-La-szállodalánc egyik gyöngyszeme, Hongkong Island-on fekszik és része a Pacific Place-nek. Elsőrangú éttermekkel, szalonokkal, kitűnő kiszolgálással és csodálatos kilátással. 

< ...

 


Grand Hyatt Hong Kong

Klasszikus és egyúttal a lehető legmodernebbül tervezett, hatalmas wellness-oázissal rendelkező szálloda, a Wanchai városrészben, Causeway Bay és a Central City között, Hongkong Island-on. A Wanchai metróállomás és a Star Ferry ...

 


W Hong Kong

A Wo felhőkarcoló és egy óriási Buddha az ég felé tör, fent a W-jel Kowloon város neonfényei között tűnik fel. Egy építészeti, életstílus-ékszer az ázsiai Manhattan-ben.


A város ...

 
Araamu Travel - 1039 Budapest, Királyok útja 291. - telefon: +36 1 237 0904 - fax: +36 1 237 0905 - e-mail: info@araamu-exclusive.com